منتدي لمسة جمال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي لمسة جمال

منتدي لمسة جمال نهتم بالذوق الرفيع ديكورات مجوهرات مفروشات ازياء مأكولات
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
جمـــالْ

جمـــالْ


المساهمات : 146
تاريخ التسجيل : 06/08/2015

كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة  Empty
مُساهمةموضوع: كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة    كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة  Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 07, 2015 11:43 am

بداية : لا بد تفهمي أن المايكروويف بيشتغل عن طريق موجات بتسخن جزيئات الماء التي في الأكل
عشان كده الأكل ممكن ينشف بسبب أنه أصبح ساخنا لدرجة تبخر الماء


أول خطوة :


حاولي قراءة الكتالوج ( المانوال ) بتاع الميكروويف
شوفي البرامج المختلفة فيه والفرق بينهم
اعرفي كيف تختارين الضغط والتوقيت الصحيحين


ثاني خطوة :


كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة  Bfc1440a-2c12-459e-b837-7c130c1af615


ضعي مع الطعام كوب ماء في المايكروويف ..

عاوز تعرفي ليه ؟!


ببساطة الماء ده حيخلي الجو جوه الجهاز رطب ، وده بيقلل تبخر الماء من الطعام


عامل كده ما يكون الجو حر جدا وتنشري الغسيل وتلاقيه مش عايز ينشف برضه


عشان الدنيا رطوبة . lol!
أتمنى أكون أفدتك .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كيف تسخنين البيتزا والخبز في المايكروويف بدون أن يخف ويصبح ناشفا ؟! إليكِ الطريقة السهلة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» هل يشكل المايكروويف خطورة صحية بالفعل؟ إليكم ما تقوله الدراسات
» طريقة عمل البيتزا بالفيديو لمنال العالم
» كيفة تحضير الفتة بالفروج على الطريقة الشامية
» إليكِ هذه المجموعة من افكار lunch box للمدرسة والنزهات والرحلات
» اعملي أحلى كفتة مشوية في البيت - الطريقة في أسهل خطوات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي لمسة جمال :: لمسة جمال :: الطبخ والاكلات-
انتقل الى: