بداية : لا بد تفهمي أن المايكروويف بيشتغل عن طريق موجات بتسخن جزيئات الماء التي في الأكل
عشان كده الأكل ممكن ينشف بسبب أنه أصبح ساخنا لدرجة تبخر الماء
أول خطوة :
حاولي قراءة الكتالوج ( المانوال ) بتاع الميكروويف
شوفي البرامج المختلفة فيه والفرق بينهم
اعرفي كيف تختارين الضغط والتوقيت الصحيحين
ثاني خطوة :
ضعي مع الطعام كوب ماء في المايكروويف ..
عاوز تعرفي ليه ؟!
ببساطة الماء ده حيخلي الجو جوه الجهاز رطب ، وده بيقلل تبخر الماء من الطعام
عامل كده ما يكون الجو حر جدا وتنشري الغسيل وتلاقيه مش عايز ينشف برضه
عشان الدنيا رطوبة . أتمنى أكون أفدتك .